Nieuws

Flevo Dance Wear en Danswinkel

Bij Flevo Dance Wear en Danswinkel weten ze precies welke danskleding je nodig hebt voor je les. Als leerling van de Kinderdansstudio krijg je 10% korting op je aankoop. Ga dus snel naar de winkel!

lid van NBDK

Kinderdansstudio Kirsten de Boer is aangesloten bij de NBDK, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Danskunstenaars en Dansondernemers.
Kirsten volgt elk jaar danslessen en trainingen om up to date te blijven op het gebied van dans. Dit is natuurlijk vooral om ook lekker zelf te kunnen dansen, maar ook om inspiratie op te doen, te blijven leren en in contact te komen met andere dansdocenten.

NDT UITBLINKERS

Project UITBLINKERS van het Nederlands Dans Theater
12 Leerlingen van de Kinderdansstudio in de leeftijd van 7 tot 12 jaar doen mee aan dit project. Eens in de maand op zaterdagmorgen gaan deze leerlingen aan de slag in de studio’s van het NDT. Het gaat over zelf dansen, maar ook naar dans kijken, leren over kostuums, decors, de muziek en nog veel meer. Aan het eind van het seizoen maken de leerlingen samen een dansstuk en treden ze op voor eigen publiek. Interesse? Check de website van het NDT.

Facebook

Volg ons ook op Facebook! Bekijk dansfilmpjes en lees over dans.
Kijk op www.facebook.com/kinderdansstudio