nieuws

DVD verkoop

Voorstelling 'Zon, Zee en Strand' 2017

De voorstelling wordt vastgelegd op DVD! De prijs is €7,50.
Als je hierover vragen hebt, neem contact op met Kirsten.

3 juli 2017

Voorstelling 2017

'Zon, Zee en Strand'

De leerlingen werken hard aan hun dans, de kostuums zijn bijna klaar en de kaartverkoop is begonnen! Zondag 28 juni 16:00 uur is de voorstelling in theater De Nieuwe Regentes.

18 juni 2017

Petje af!

Petje af voor alle leerlingen die mee hebben gedaan aan de voorstellingen van Alice in Winter Wonderland van De Dutch Don’t Dance Division!! Ge-wel-dig gedaan!! En nu lekker uitrusten, bijkomen en nagenieten in de Kerstvakantie!

3 januari 2017

Flevo Dance Wear en Danswinkel

Bij Flevo Dance Wear en Danswinkel weten ze precies welke danskleding je nodig hebt voor je les. Als leerling van de Kinderdansstudio krijg je 10% korting op je aankoop.

24 juni 207

lid van NBDK

Kinderdansstudio Kirsten de Boer is aangesloten bij de NBDK, de Nederlandse Beroepsvereniging voor Danskunstenaars.
Kirsten volgt elk jaar lessen en cursussen om up to date te blijven op het gebied van dans, inspiratie voor lessen op te doen, andere dansdocenten te spreken en natuurlijk zélf lekker te dansen.

24 augustus 2014

NDT CONNETCS

Nederlands Dans Theater CONNECTS!

De educatieve afdeling van het Nederlands Dans Theater (NDT), het grootste moderne dansgezelschap van Nederland en Kinderdansstudio Kirsten de Boer werken samen.
Er worden ontmoetingen, speciaal voor de leerlingen van de Studio, georganiseerd.
Meer informatie volgt snel.

Een paar weken geleden waren er de proeflessen voor UITBLINKERS.
Zo’n 10 leerlingen van de Kinderdansstudio in de leeftijd van 7 tot 11 jaar zullen in seizoen 2017/2018 deelnemen aan dit project. Eens in de maand op zaterdagmorgen gaan deze leerlingen aan de slag in de studio’s van het NDT. Het gaat over zelf dansen, maar ook naar dans kijken, leren over kostuums, decors, de muziek en nog veel meer. Aan het eind maken de leerlingen samen een dansstuk en treden ze op voor eigen publiek.

3 juli 2017

Facebook

Volg ons nu ook op Facebook!
Kijk op www.facebook.com/kinderdansstudio

20 juni 2017