Informatie

De lessen van de Kinderdansstudio Kirsten de Boer worden gegeven in de studio van K’dans in Den Haag, Van Merlenstraat 65C. De studio beschikt over een grote sfeervolle danszaal, kleedkamers en een wachtruimte.

KIRSTEN DE BOER
Kirsten studeerde in 2000 af aan de Fontys Dansacademie in Tilburg als docent klassieke dans/jazzdans en heeft daar verder gestudeerd als uitvoerend danseres modern/jazz. Sindsdien geeft ze les in verschillende stijlen; van kleuters tot jongeren.

Ook heeft ze bij KOO gewerkt als projectleider Dans. Ze werkte 14 jaar als docent bij Ballet & CO van Eleonore van Lookeren, ook was zij jaren gastdocent bij de Kinderdansweek, onderdeel van De Dutch Summer Dance Course. Daarnaast heeft ze bij Locco, The Next Stage Project en De Dutch Don’t Dance Division gedanst.

Kirsten heeft sinds 2014 haar eigen Kinderdansstudio. ‘Er helemaal voor gaan’ en ‘je grenzen durven verleggen’ zijn belangrijke onderdelen van haar lessen. Dat zijn dingen die ze als danseres als zeer leerzaam en belangrijk heeft ervaren.

 

 

ANOUK SERGO
Anouk studeerde in 1991 af aan de Hogeschool voor de Kunsten in Arnhem, specialisaties klassieke dans, jazzdans en moderne dans.

Ze studeerde verder bij Alvin Ailey American Dance Center in New York en danste in verschillende dansproducties in Nederland en New York.

Anouk geeft les op verschillende dansscholen en aan verschillende leeftijden. Ze geeft les op Codarts en werkt bij De Dutch Don’t Dance Division als repetitor en docent. Anouk werkte van 2009 tot 2014 bij Ballet & Co.

 

 

 

ZADDIK GENTILLE FRANCIS
Zaddik is in 2007 afgestudeerd aan Codarts; de dansacademie van Rotterdam en daarna gelijk begonnen met voorstellingen maken en lesgeven.
Die voorstellingen varieerden van interactieve kindervoorstellingen tot dramatische voorstellingen en verschillende solo’s.

Zaddik laat zich graag inspireren door andere kunstdisciplines en stromingen. Ze vindt het fijn om les te geven aan veel verschillende leeftijden.
Ze hoopt in haar lessen zoveel mogelijk van haar eigen kennis over te brengen op de leerlingen. Ze te laten ontwikkelen in hun eigen talent en tegelijker tijd ook haarzelf te blijven ontwikkelen. Het allerbelangrijkste vindt ze het plezier in dans te delen.

Nadat je met Kirsten contact hebt gehad over welke les je (kind) gaat doen, kun je je inschrijven. Dit kan door het digitale inschrijfformulier in te vullen. Betaling gaat middels automatische incasso. Wil je op een andere manier betalen, neem even contact met Kirsten op.
Klik hier om je (kind) in te schrijven.

PROEFLES
Als je een afspraak wilt maken voor een proefles of wilt overleggen welke les het beste past, kun je het beste eerst even contact opnemen met Kirsten op 06 47 08 17 20 of mailen naar mail@kirstendeboer.nl. Zij weet of er nog plekjes vrij zijn.

Nadat je hebt besproken welke proefles je (kind) gaat doen, kun je je (kind) digitaal aanmelden voor de proefles.
Klik hier voor opgeven van die proefles. Op die manier hebben we wat informatie van je (kind) bijvoorbeeld in geval van nood.

Lesgeld 2024/2025
Kleuterdans; les van 45 min.: €280,-
Modern, modern/jazz dans, klassiek ballet van 1 uur: €310,-
Klassieke balletles van 1 uur en 15 min.: €365,-
Spitzenles; les van 15 min.: €90,-

Ooievaarspas geeft korting. Vraag naar de voorwaarden.

Bijzonderheden

 • Proefles is in overleg en vrijblijvend.
 • Voor kleuters kan een proefperiode van maximaal 3 maanden worden afgesproken.
 • 2e les van zelfde leerling 30% korting.
 • Meerdere leerlingen uit hetzelfde gezin: 10% korting vanaf 2e persoon.
 • Voorafgaand aan een voorstelling wordt een nader te bepalen (kostuum)bijdrage gevraagd.

 

Betaling
Het lesgeld wordt in 3 termijnen (september, januari en april) per automatische incasso geïnd.

Inschrijven
Je kunt je alleen inschrijven door het digitale inschrijfformulier in te vullen. Klik hier voor inschrijven. Betaling gaat middels automatische incasso. Wil je op een andere manier betalen, neem even contact met mij op.

Alle kleding hieronder beschreven is verkrijgbaar bij ‘Time to Dance‘ in Wateringen, ‘Flevo Dance Wear’ in Den Haag of ‘Danswinkel‘ in Den Haag.

Kleuterdans
Meisjes: dragen een lichtroze hemdmodel balletpak ZONDER vastzittend rokje. Roze canvas (splitszool)balletschoenen, eventueel met panty of witte sokken. Bijpassend LOS rokje is toegestaan. Meisjes dragen het haar uit het gezicht, in een staart, vlecht of knot.
Jongens: dragen een nauwsluitend zwart kort broekje of een zwarte legging, met een wit nauwsluitend hemdje. Zwarte canvas splitszool-balletschoenen.

 

Klassiek ballet 1
Meisjes: dragen een lichtroze hemdmodel balletpak ZONDER vastzittend rokje, roze canvas balletschoenen met splitszool en eventueel een roze panty of witte sokken. Bijpassend LOS rokje is toegestaan. Het haar hoort uit het gezicht, in een knot te worden gedragen of anders opgestoken.
Jongens: dragen een wit hemdmodel balletpak en een zwarte legging of shorts, zwarte canvas balletschoenen met splitszool.

 

Klassiek ballet 2 en 3
Meisjes: dragen een zwart (hemdmodel) balletpak, een roze ballet maillot en roze canvas balletschoenen met splitszool. Een los zwart rokje is toegestaan. Het haar hoort uit het gezicht, in een knot te worden gedragen of anders opgestoken.
Jongens: dragen een wit hemdmodel balletpak en een zwarte legging of shorts, zwarte canvas balletschoenen met splitszool.

 

Klassiek ballet 4 en 5
Meisjes: dragen een zwart balletpak naar eigen keuze, een roze ballet maillot en roze canvas balletschoenen met splitszool. Een los zwart rokje is toegestaan. Het haar hoort uit het gezicht, in een knot te worden gedragen of anders opgestoken.
Jongens: dragen een zwart hemdmodel balletpak en een zwarte legging of shorts, zwarte canvas balletschoenen met splitszool.

 

Moderne dans 1 en 2
Meisjes: een zwart balletpakje met spaghetti bandjes en zwarte jazzpant met rechte pijp. Blote voeten. Haar vastgemaakt in staart of vlecht en plukjes uit het gezicht.
Jongens: een zwart nauwsluitend hemd en zwarte jazzpant met rechte pijp. Blote voeten.

 

Modernjazz dans 3, 4 en 5
Meisjes: een zwart balletpak naar keuze en een zwarte jazzpant met rechte pijp. Blote voeten of ‘foot pads’. Het haar in een staart, uit het gezicht.
Jongens: een zwart nauwsluitend hemd en zwarte jazzpant met rechte pijp. Blote voeten.

 • Kom op tijd naar de studio. De les start op de aangegeven tijd.
 • Ga vóór de les naar de wc.
 • Tijdens de les geen sieraden of horloges aan.
 • Tijdens de les geen kauwgom.
 • Volg het kleding- en haarvoorschrift, kijk voor informatie onder de subbutton hierboven.
 • Bij afwezigheid graag vooraf met Kirsten mailen of appen. Kirsten informeert Anouk en Zaddik.
 • Kijk regelmatig op het informatiebord (bij binnenkomst tegenover het schoenenrek) voor (wijzigingen van) de agenda en meer.
 • Bij binnenkomst doet iedereen zijn schoenen uit.
 • We zijn te gast in de K’dans Studio’s. Laat de kleedruimtes netjes achter.
 • Als je in de kleedkamer wat moet eten, omdat je bijvoorbeeld meteen uit school naar dans komt, laat alles dan netjes en schoon achter.
 • Speelgoed uit de bakken van K’dans, die in de kleedkamer staan, mogen niet worden gebruikt.
 • De Studio past de nieuwe Europese Privacywetgeving (de AVG) toe. De ingevulde gegevens worden door de Studio vertrouwelijk behandeld.
 • Als de Studio foto/film materiaal maakt, wordt per keer, vooraf ‘expliciete toestemming’ aan ouder(s) gevraagd.
 • De Studio hanteert de Corona richtlijnen van het RIVM en Branchevereniging Dansondernemers.nl.
 • Als, door Corona maatregelen, lessen niet ín de Studio plaats mogen vinden, geven we les via Zoom of buiten.
 • De ouders en leerlingen houden zich aan het Corona Protocol van de Studio.
 • Inschrijfformulieren worden verwerkt op volgorde van binnenkomst.
 • Huidige leerlingen van de Kinderdansstudio hebben voorrang op nieuwe leerlingen.
 • Lessen vinden alleen doorgang bij voldoende inschrijvingen.
 • Proefles is in overleg en vrijblijvend. Na de proefles besluit je of je kind verder gaat met de les.
 • Tijdens het seizoen geldt een minimale opzegtermijn van één maand, opzegging dient per mail te gebeuren.
 • Nieuwe kleuters kunnen in overleg gebruik maken van een proeftijd van 3 maanden, zonder opzegtermijn.
 • Deelname aan de lessen is geheel op vrijwillige basis en voor eigen risico. De studio is niet aansprakelijk voor het ontstaan en de gevolgen van blessures of enig letsel opgelopen tijdens de lessen of tijdens het verblijf op en in nabijheid van de locatie waar de lessen gegeven worden.
 • Laat geen waardevolle zaken in de kleedkamer achter. De studio is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging van persoonlijke bezittingen.
 • Het kledingvoorschrift inclusief haardracht geldt voor elke leerling van de studio, zie subbutton kleding- en haarvoorschrift op deze pagina.
 • Het huisreglement geldt voor elke leerling van de studio, zie subbutton huisreglement op deze pagina.
 • Aan het begin van het seizoen worden de vakanties, waarin geen les wordt gegeven, bekend gemaakt. Kijk hier voor het exacte rooster en hier voor de jaar agenda. Of kijk op het informatiebord in de school.
 • Verzuim van een leerling om de lessen te volgen geeft geen ontheffing voor betaling van het lesgeld.
 • Verzuimde lessen kunnen op een later tijdstip worden ingehaald, binnen het lopende seizoen, voor zover de door de studio aangeboden reguliere lesuren daarvoor mogelijkheden bieden.
 • Als de studio door onvoorziene omstandigheden niet in staat is een les te geven, zal indien mogelijk de uitgevallen les op een latere datum gegeven worden.
 • Onvoorziene verplaatsing of annulering van een les kan niet leiden tot restitutie of vergoeding van lesgeld.
 • De studio houdt zich het recht voor om het rooster en groepsindelingen te wijzigen.
 • Het lesgeld wordt geïnd middels automatische incasso in drie termijnen (september, januari en april).
 • Meerdere leerlingen uit hetzelfde gezin krijgen 10% korting vanaf de 2de leerling.
 • De 2de dansles die een leerling volgt krijgt 30% korting.
 • Bij deelname aan een deel van het seizoen wordt het lesgeld naar rato berekend, vanaf de eerste van die maand.
 • Als het lesgeld niet of te laat wordt voldaan, wordt de leerling de toegang van de les ontzegd. Dit geeft geen ontheffing van de betalingsverplichting.
 • Voorafgaand aan een voorstelling wordt een nader te bepalen (kostuum)bijdrage gevraagd.

Betaling
Het lesgeld wordt per automatische incasso in 3 termijnen geïnd. Je geeft hier via het inschrijfformulier je akkoord voor.